Pizza met verschillende soorten champignons

Ingrediënten

  • 1 portie pizzadeeg (recept pizzadeeg maken)
  • 1 portie pizzasaus (recept pizzasaus maken)
  • Voor 4 pizza’s
  • 150 g cantharel
  • 150 g oesterzwam
  • 250 g kastangechampignons
  • groene pesto
  • bolletje mozzarella
  • geschaafde parmazaanse kaas
  • 2 teentjes knoflook
  • crème fraîche
  • gehakte peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding

  • Maak het pizzadeeg
  • Maak de tomatensaus
  • Bestrijk de pizzabodem met de saus
  • Verdeel de topping over de pizza (Behalve verse kruiden zoals bassilicum, die voeg je na het bakken toe)
  • Bestrooi de pizza met de geraspte kaas
  • Druppel de olijfolie over de pizza
  • Bak de pizza in de oven tot deze gaar is
  • Haal de pizza uit de oven en leg hem op een rooster
  • Laat de pizza 2 minuten afkoelen voor je hem snijdt


Tip!

Pizzaoven Ferrari Delizia

Verkrijgbaar bij 1 winkel
vanaf €139,00

Toon alle pizza ovens

Gratis e-mailcursus

Leer zelf heerlijke pizza maken. Basistechnieken en professionele tips voor een perfecte bodem, mooie saus en lekkere toppings!