Gamberetti e Rucola

Ingrediënten

  • 1 portie pizzadeeg (recept pizzadeeg maken)
  • 1 portie pizzasaus (recept pizzasaus maken)
  • Voor 4 pizza’s
  • bakje cherrytomaatjes
  • 500 gr gepelde reuze garnalen
  • 50 gr zwarte olijven
  • 4 teentjes knoflook fijngehakt
  • geschaafde parmezaanse kaas
  • (olijf)olie extra vergine
  • zakje rucolasla
  • versgemalen zwarte peper en zout

Bereiding

  • Maak het pizzadeeg
  • Maak de tomatensaus
  • Bestrijk de pizzabodem met de saus
  • Verdeel de topping over de pizza (Behalve verse kruiden zoals bassilicum, die voeg je na het bakken toe)
  • Bestrooi de pizza met de geraspte kaas
  • Druppel de olijfolie over de pizza
  • Bak de pizza in de oven tot deze gaar is
  • Haal de pizza uit de oven en leg hem op een rooster
  • Laat de pizza 2 minuten afkoelen voor je hem snijdt


Tip!

Diamant Sabatier Pizzasnijwieltje

Verkrijgbaar bij 0 winkel
vanaf €0,00

Toon alle pizza snijders

Gratis e-mailcursus

Leer zelf heerlijke pizza maken. Basistechnieken en professionele tips voor een perfecte bodem, mooie saus en lekkere toppings!